|
View unanswered posts | View active topics
| Author |
Message |
|
Fabiano
|
Post subject: Intrebari (Sisu) Posted: 30 Jun 2010, 21:44 |
|
|
|
| Top |
|
|
A.C.A.B
|
Post subject: Re: Intrebari (Sisu) Posted: 30 Jun 2010, 22:29 |
|
|
|
Cand apare albumu "classique " ?
_________________ Imagineaza`ti ce s`ar intampla sa am o arma pe mana, Toti gaborii`ar adormii pe veci intr`o saptamana.
|
|
| Top |
|
|
Cavy
|
Post subject: Re: Intrebari (Sisu) Posted: 30 Jun 2010, 22:31 |
|
|
|
1 cam in ce perioada estimezi ca o sa lansati albumul clasic? 2 vom mai cumpara vreun album solo de-al tau dupa albumul classic? lucrezi la ceva anume? 3 cand vom vedea la televizor videoclipul "pestii mici" ? 4 te mai vezi cantand alaturi de puya peste cativa ani? sper sa nu ti pe pare o intrebare tampita dar multa lume isi pune aceasta intrebare,am preferat sa o pun eu sperand ca vei raspunde o singura data la ea ,nefiind nevoie sa te repeti 5 dupa melodia 20 dupa album "din toate florile din lume" care ar fi pe locul 2 pentru tine? ai declarat intr-un interviu ca ti se pare cea mai reusita melodie scoasa de tine vreodata sau cel putin asta iti place tie cel mai mult
_________________ "punct si de la capat"............SISU LIBER!!!!!!!!!.........
http://www.lumea-e-mica.myforum.ro
|
|
| Top |
|
|
caddilac_187
|
Post subject: Re: Intrebari (Sisu) Posted: 30 Jun 2010, 22:56 |
|
|
|
Salut Sisule !
Deocamdata am intrat doar sa te salut si sa-ti spun ca te respect foarte mult ca artist.Revin cu intrebari.
|
|
| Top |
|
|
chris`
|
Post subject: Re: Intrebari (Sisu) Posted: 30 Jun 2010, 23:17 |
|
|
Sisule .. sunt adevarate zvonurile ca lucrezi la ultimul tau album solo?..  Nu Renunta!! Te rugam toti.. Nu renunta!.. Bagabontii adevarati nu mor niciodata asta-i vorba adevarata.. 
|
|
| Top |
|
|
BlackDragon
|
Post subject: Re: Intrebari (Sisu) Posted: 30 Jun 2010, 23:20 |
|
|
|
Pai ...
In primul rand , salut Tudore ! Imi pare bine sa vad ca ai timp sa ne raspunzi si noua la cateva intrebari , sper ca nu o sa te stresez , ai tot respectul meu pentru muzica pe care o faci si pe care ai facut-o de-alungul timpului , te felicit ca ai spus mereu ce ai avut de spus si ca nu ti-a fost niciodata frica de nimic si nimeni. Sa inceapa intrebariile , la unele mi-a raspuns deja Fabiano dar sunt curios sa le aud si din gura ta , sper sa nu te deranjeze sa-mi raspunzi.
1.Mai apare albumul ''Clasique'' ? Daca nu mai apare explica-mi si mie exact care a fost motivul. 2.Cand va aparea urmatorul tau album solo daca nu lansati ? 3.V-a mai fii lansat single-ul ''Pesti Mici'' ? 4.Vom mai auzii ceva melodii in stilul clasic La Familia daca nu iasa albumul niciodata ?(banuiesc ca aveti ceva melodii gata in studio) 5.Mai e posibil sa te bage la puscarie?
Cam astea sunt intrebariile care ma macina de ceva timp , prima trupa de Rap pe care am ascultat-o a fost La Familia , mi-ar parea rau sa vad ca va retrageti de pe scena hip-hop-ului.
Multumesc pentru timpul acordat , sper daca ai timp si doresti sa-mi citesti si daca se poate sa-mi raspunzi si mie la intrebari. Asteptam urmatorul album solo sau La Familia sa-l cumparam !
|
|
| Top |
|
|
GHIDU
|
Post subject: RESPECT Posted: 01 Jul 2010, 14:04 |
|
|
|
Salut Sisule!
Pt inceput vreau sati multumesc pt melodiile pe care leai tras pana acu (sper sa nu fie ultimele)deoarece muzica ta mia deschis ochii si am realizat ce se intampla in romania....ascult LA FAMILIA inca de mic...chiar dak la inceput nu stiam yo prea multe totusi suna bn..apoi miam dat seama care este mesajul vostru...si am continuat sa va ascult...intrebari am o multime dar o sati pun doar 2 foarte importante...
1.Care este motivul pt care vrei sa te retragi?(poate o sami spui ca nu cumpara lumea albume si nu sunt bani...dar in ultimii ani tot asa a fost si teai descurcat) 2.De ce in ultimiii 2 ani nu sa mai scos un album La Familia pur...fara nici un fel de colaborare?Poate din cauza ca Puya a schimbat umpic genul?si sa produs o raceala intre voi?
Atat am avut sati spun in mare ...Yo sper sa nu te retragi de pe scena hip hop-ului deoarece in inima mea si in inima multora ai fost nr 1 cand venea vb de muzica...gandestete,multi au vazut in tine un model in viata,inclusiv yo..
Respect pt tot ce ati facut!!!! si gandestete f bn te rog inainte sa iei o decizie....
sper sa aud din nou versurile astea...ATI UITAT LA FAMILIA E DIN NOU LA TREABA O SA FACEM TOT CE TREBUIE CA SA NE MEARGA ATI UITAT E LA FEL,E DE CARTIER NEAM INTORS DE PARCA NU AM FI PLECAT NICAIERI!!!
|
|
| Top |
|
|
Sisu
|
Post subject: Re: Intrebari (Sisu) Posted: 01 Jul 2010, 20:21 |
|
|
salut A.C.A.B wrote: Cand apare albumu "classique " ? nu are o data sigura de aparitie,dar va aparea in mod cert anu asta. Cavy wrote: 1 cam in ce perioada estimezi ca o sa lansati albumul clasic? 2 vom mai cumpara vreun album solo de-al tau dupa albumul classic? lucrezi la ceva anume? 3 cand vom vedea la televizor videoclipul "pestii mici" ? 4 te mai vezi cantand alaturi de puya peste cativa ani? sper sa nu ti pe pare o intrebare tampita dar multa lume isi pune aceasta intrebare,am preferat sa o pun eu sperand ca vei raspunde o singura data la ea ,nefiind nevoie sa te repeti 5 dupa melodia 20 dupa album "din toate florile din lume" care ar fi pe locul 2 pentru tine? ai declarat intr-un interviu ca ti se pare cea mai reusita melodie scoasa de tine vreodata sau cel putin asta iti place tie cel mai mult 1) cum am spus anu asta in toamna cred 1) albumu meu e aprope gata,lucram in paralel la albumele noastre si la classique 3) nu stiu daca il veti vedea la tv,dar in curand o sa il puteti vedea pe net 4) nu stiu daca voi mai canta peste cativa ani,dar daca o voi face,de ce nu? 5) am multe alte melodii acum care din punctu meu de vedere devanseaza din toate florile asa ca nu mai e de actualitate topul ala.o sa le auzi. chris` wrote: Sisule .. sunt adevarate zvonurile ca lucrezi la ultimul tau album solo?..  Nu Renunta!! Te rugam toti.. Nu renunta!.. sincer eu nu prea ma identific cu miscarea hip hop,sau rap,atata timp cat e o miscare prin care niste copii cu frustarile aferentei varstei vor sa se exprime.eu cred ca ar trebui sa reprezinte mai mult si se pare ca nu suntem in stare sa o facem momentan. BlackDragon wrote: Pai ... 1.Mai apare albumul ''Clasique'' ? Daca nu mai apare explica-mi si mie exact care a fost motivul. 2.Cand va aparea urmatorul tau album solo daca nu lansati ? 3.V-a mai fii lansat single-ul ''Pesti Mici'' ? 4.Vom mai auzii ceva melodii in stilul clasic La Familia daca nu iasa albumul niciodata ?(banuiesc ca aveti ceva melodii gata in studio) 5.Mai e posibil sa te bage la puscarie? 1) apare.e aproape gata 2) asta chiar nu stiu,mai intai sa il termin 3) da 4) pai ce fac eu si puya oricum tot stilu la familia e,dar o sa auzi stilurile combinate pe classique 5) mai am de executat ceva,deci da. GHIDU wrote: Salut Sisule! 1.Care este motivul pt care vrei sa te retragi?(poate o sami spui ca nu cumpara lumea albume si nu sunt bani...dar in ultimii ani tot asa a fost si teai descurcat) 2.De ce in ultimiii 2 ani nu sa mai scos un album La Familia pur...fara nici un fel de colaborare?Poate din cauza ca Puya a schimbat umpic genul?si sa produs o raceala intre voi? 1) de unde stii tu cum m-am descurcat eu,in primu rand?si in al doilea rand mi se pare ca nu am cu cine sa vorbesc.mi se pare ca vorbesc cu peretii,sincer.deci motivele sunt cu totu altele. 2) un album la familia nu s-a mai scos sub titulatura asta din 2002,din cauza faptului ca numele la familia era inregistrat de altcineva la osim.pana anu asta.in rest totu e ok,cum a fost si pina acum
|
|
| Top |
|
|
T!MyKaTa
|
Post subject: Re: Intrebari (Sisu) Posted: 01 Jul 2010, 20:42 |
|
|
|
1. Care sunt artistii tai preferati din Romania, atat din hip-hop, dar si din alte genuri? Pe cine apreciezi? 2. Daca ai putea, ce ai schimba in "industria muzicala" romaneasca? 3. Pe cine il regreti cel mai mult din fosta ta prietenie cu Mafia, atat ca voce, cat si ca om? 4. Ce parere ai de campaniile antidrog care s-au facut pana acum in Romania? 5. Ce album aparut recent te-a impresionat? Iti place albumul Parazitilor?
|
|
| Top |
|
|
Cavy
|
Post subject: Re: Intrebari (Sisu) Posted: 01 Jul 2010, 23:09 |
|
|
|
salut
1 vei scoate cu roton din nou sau cu alta casa de discuri? 2 cam ce colaborari vor fi pe classique ? 3 cine este marian? in interiorul copertii albumului tau la multumiri "Pentru marian,pentru toti cei care au contribuit la transformarea unui vis in realitate,pentru tot ce am sacrificat si pentru tot ce am castigat. pentru luca..." luca stiu ca e baietelul tau,sa iti traiasca! 4 de ce clipurile tale nu au fost foarte difuzate la televizor? sunt sigur ca daca viceoclipul "ai vrea sa ai" ar fi fost un pic difuzat ar fi fost in top 3 100 % ! daca vreo televiziune mananca kkt ca nu sunt cerute le contrazic,televiziuni ca u tv ,kiss tv. mtv , music chanel au primit mailuri o groaza sa difuzeze "ai vrea sa ai" "din toate florile din lume" si "gangsta sheet"! degeaba la televizor ni se baga pe gat alte cacaturi (cum declarai si tu intr-un interviu mai demult) numai simti ca vorbesti la pereti ca nu e adevarat! multi cunoscuti mie te apreciaza pentru ca melodiile tale sunt din ce ai trait nu vorbe inventate ! simt muzica si mesajul! cunosc cateva persoane care iti multumesc pentru melodia "visez" printre care si eu!
_________________ "punct si de la capat"............SISU LIBER!!!!!!!!!.........
http://www.lumea-e-mica.myforum.ro
|
|
| Top |
|
|
GHIDU
|
Post subject: Re: Intrebari (Sisu) Posted: 02 Jul 2010, 00:04 |
|
|
|
deci de ce vrei sa te retragi?yo asta am vrut sa stiu...nu mai multe...si am zis ca "poate"o sa_mi spui chestia cu baniii atata...
|
|
| Top |
|
|
Mirelinho
|
Post subject: Re: Intrebari (Sisu) Posted: 02 Jul 2010, 18:13 |
|
|
|
salut,sisu. ascult La Familia din 1998, dar am inceput sa inteleg cu adevarat muzica asta un an mai tarziu odata cu aparitia albumului Bine ai venit in Paradis, care dupa mine e cel mai bun album al vostru si unul din cele mai tari all time. Legat de albumu' ala... 1.Nopti albe chiar e cea mai tare piesa scoasa vreodata in Romania: ar fi sanse sa scoti un mic remix , poate un clip la ea pt nostalgici...
2. Care e cel mai vandut album La Familia?
3. In cate unitati s-a vandut Vacanta in Mexic?
4. Nu ti se pare ca in ziua de azi clipurile au o valoarea aproape egala cu 0? in conditiile astea, Classique o sa beneficieze de cate clipuri?
5. O sa avem CIA si / sau Il Egal pe Classique?
6. Cum vezi iesirea Romaniei din profunda criza prin care trece?
_________________ BOMBARDAMENT DE LA CRAIOVA !!!
http://www.cia-online.ro http://www.craiovamaxima.ro
|
|
| Top |
|
|
Zeno mic
|
Post subject: Re: Intrebari (Sisu) Posted: 03 Jul 2010, 07:50 |
|
|
Salut Sisu,in primul rand vreau sa spun ca te respect ca artist si ca om(desi nu te cunosc).Sper ca voi mai auzi de tine si de muzica ta si in viitorul indepartat. PS:Intrebarile sunt cam ciudate,dar.. PS2:Sesiunea Freestyle e foarte tare:) 1.Daca doresti sa ne spui cateva detalii legate de albumul La Familia,cine a produs beat-urile? invitatii care au inregistrat sau urmeaza,subiectele abordate,numarul de piese. 2.Cand erai invitat la observator vorbeai de o piesa speciala in colaborarea cu Pacha Man,poti sa-mi dai mai multe detalii? 3.Cine e dupa parerea ta cel mai bun MC din Romania? 4.Intr-un interviu spuneai ca in timpul liber iti place sa citesti,ce imi recomanzi? 5.Daca nu ma insel,pe albumul "Strada mea" tu ai produs instrumentalele(care sunt foarte reusite),de ce ai renuntat in a te implica in producerea instrumentalelor?(daca poti sa-mi dai alte motive decat "Sunt multi alti care se pricep") 6.Pe coperta "Foame de bani" scrie ca pe unele piese("E sus si vede","Il are pe vino-in coace ) ai contribuit si tu la text,care sunt strofele tale?cum crezi ca a dat puya pe ele? 7.In 94' scriai versuri pt Il-egal,pe "Baieti de cartier" in unele piese la text tu nu apari,e cam ciudat...poti sa ma lamuresti? 8.Pe albumul "Punct si de la capat" ,pe coperta ai spus ceva foarte sugestiv "Multumesc pentru cine merita" desi banuim toti...pentru cine e mesajul? 9.Cateva cuvinte despre viitorul tau album solo...e mai profund decat"Vacanta in Mexic"? 10.Daca exista vreo piesa uitata prin studio pe care nu ai s-o folosesti pe vreun proiect,eu si multa lume am fi foarte incantati sa o auzim deci... 
|
|
| Top |
|
|
Flow_Flexatu
|
Post subject: Re: Intrebari (Sisu) Posted: 05 Jul 2010, 21:42 |
|
|
Sa traiesti mare maestru Si$u  ma bucur ca nu te-ai vandut pe cativa arginti'' si ai ramas acelas.(adica nu te-as vedea sa canti altfel,ori asa ori probabil te-ai lasa de muzica... iti multumesc pt.tot ce ai facut in hip-hop'ul romanesc,esti departe cel mai bun mc'din tara(dupa urmeaza l-doc si uzzi),ascult La Familia din 98' am toata discografia(inclusiv ultimele 2 albume a lui Puya,le-am luat pt.ca il respect dar si acuma sunt sigilate,se intelege) ,m-am regasit in multe versuri de ale tale.se vede cat suflet ai pus in ,Vacanta in mexic'' as vrea sa aud in viitor de la, La Familia piese ca : vorbe,probleme de familie,cu fruntea sus'',strada mea 'nopti albe,fa ce trebuie sa faci...etc. cu toate ca acuma is alte vremuri ...defapt tu chiar ai cateva piese pe albumu nou ,gen Bucuresti,Sange din Sange,Fac din noapte zi. numai bine si tineo tot asa... 1.la piesa Sange din sange'',in intro' te-ai inspirat din filmul Notorius big ? oricum tare de tot piesa(la sentiment  ) 2.cum vezi tu hip-hop'ul romanesc in urmatori 5 ani ? 3.cum a fost pt.tine sa vezi atata lume la lansarea ep'ului Ca la noi '' chiar in Salajan?
_________________ ,,singur contra lumi''''
|
|
| Top |
|
|
boxingsteps
|
Post subject: Re: Intrebari (Sisu) Posted: 06 Jul 2010, 02:07 |
|
|
|
Sisule frate felicitari pentru album! E nebunie ... Ai ramas "filozofu strazii " chiar daca nu mai sunt vremurile care erau o data.. Concertu de la Maxx a fost meserias s-a vazut ca pui suflet in ceea ce faci..si ca nu i tratezi pe fani de sus..n-ai impresii ca "altii" ! Te astept la tg-jiu unde am promis ca o sa ne imbatam pana picam sub masa si apoi sa sa bem sa ne trezim [vorba unui betiv] nu am prea multe intrebari ca majoritatea le au pus altii : va exista vreodata o colaborare intre La Familia si trupa Parazitii ?
|
|
| Top |
|
|
borfas latin
|
Post subject: Re: Intrebari (Sisu) Posted: 08 Jul 2010, 16:53 |
|
 |
| degeaba te întrebi|ar trebuii sa stii |
|
|
|
salutare sisule, n-am mai intrat de mult pe forum dar acum am motive s-o mai fac. am crescut cu muzica voastra deci cred ca ma pot considera fan nu? am cateva intrebari pentru tine:
1. in piesa 'sange din sange' cui te adresezi? despre cine canti? 2. care perioada ti se pare mai ok cea in care exista atomic tv si se promovau clipurile pe tv sau cea de acum cand baza e internetu? eu zic ca era mai bine cand era atomic tv , va putea vedea clipurile oricine, acum pe youtube se intereseaza de piesele voastre in general tot cei care sunt fani mai vechi..... 3. cu procesu de la ploiesti care mai e treaba? te-au achitat? 4. ce muzica mai asculti din statele unite?
5. din 2003 perioada in care ai fost inchis ai incasat bani de pe urma albumelor, concertelor iesite in acea perioada? procentu a fost egal cu al lu puya sau el mai mult?
6. o sa intre si puya sa raspunda la niste intrebari?
cam atat deocamdata, poate mai revin mai tarziu cu alte intrebari. te salut si numai bine.
Last edited by borfas latin on 09 Jul 2010, 15:25, edited 1 time in total.
|
|
| Top |
|
|
ovidiu
|
Post subject: Re: Intrebari (Sisu) Posted: 08 Jul 2010, 18:12 |
|
 |
| degeaba te întrebi|ar trebuii sa stii |
 |
|
|
|
salut sisu! ba frate...intrebari nu am ca sa intrebat cam ce vroiam sa stiu si eu. Tot ce vreau sa zic e ca te respect pt ceea ce faci, albumu e marfa rau, as vrea sa aud cat mai curand un material pur La Familia si ca esti asteptat la Galati.
Pace!
|
|
| Top |
|
|
mvk pnv
|
Post subject: Re: Intrebari (Sisu) Posted: 08 Jul 2010, 22:42 |
|
|
|
sal sisu, respectele mele pentru tot ce faci. am si eu cateva intrebari o sa trec direct la subiect:
1 cum as putea sa-ti trimit si eu cateva piese demo? o adresa, ceva?
2 pe viitor te-am putea auzi pe un instrumental produs de george hora? sau nu e genu tau?
3 tu cum lucrezi la piese, mai intai alegi un instrumental si scri rimele inspirat de instr. sau scri versuri pur si simplu si apoi se lucreaza la un instrumental care sa se potriveasca cu versurile?
4 ce program folositi la studiou vostru?
astea sunt cateva intrebari de la mine, te salut si ..... pe viitor poate o sa am placerea sa te cunosc.
|
|
| Top |
|
|
rois
|
Post subject: Re: Intrebari (Sisu) Posted: 10 Jul 2010, 11:06 |
|
|
|
Salut Sisu !!! Ma bucur ca te-ai gandit la un mod de a vb cu fanii ....si eu as avea cateva intrebari ....daca e adevarat ca vrei sa te lasi de muzica...ca nu mai iese albumu la familia...si ca tu vrei sa mai scoti un album solo si gata...eu sper sa nu fie adevarat ca daca te lasi tu de muzica noi nu mai avem hip hop in romania....inafara de tine nu stiu cine ar mai putea sa faca muzica buna !!!!! te salut
|
|
| Top |
|
|
sisu si puya
|
Post subject: Re: Intrebari (Sisu) Posted: 10 Jul 2010, 12:18 |
|
|
|
salut as vra sa stiu si eu cum pot lua legatura cu tine plz raspundemi la intrebare cat mai repede posibil ca vreau sa iti zic ceva
|
|
| Top |
|