|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
| Author |
Message |
|
EnemyRecords
|
Post subject: Enemy vs. Static [Battle] Posted: 24 Jun 2010, 19:09 |
|
|
|
Enemy vs Static[Battle]
3 runde
La final cine are mai multe voturi castiga(perioada de votare 24 de ore de la incheierea bataliei)
Sistem X-Y-X-Y-X-Y
X: Enemy Y: Static Timp de raspuns maxim 4 zile... Versuri pe runda 16-20
Last edited by EnemyRecords on 28 Jun 2010, 11:23, edited 2 times in total.
|
|
| Top |
|
|
EnemyRecords
|
Post subject: Re: Enemy vs. Static [Battle] Posted: 24 Jun 2010, 19:14 |
|
|
|
Enemy Runda 1:
1.Bun Static o sa fiu direct.. 2.Ti.o spun la subiect. 3.Ca esti curajos fiind ca ai acceptat 4.Dar chiar si asa ramai tot un ratat 5.Oricum familia ta o ia la muie 6.Ca sa iti aduca tie o bucata de paine 7.Poate crezi ca o iau prea tare din prima 8.Frate n.am ce.i face asta imi e rima 9.Poate vei fi mult mai bun ca mine 10.Dar totusi tine minte 11.Ca eu intotdeauna 12.O sa ma pis pe tine 13.Ratatii ca tine exista mii si mii 14.Defapt coaie sa canti nu stii 15.Apropo am auzit ca gayul ala ti.a dat papucii 16.Si acum ca eu sunt primul in aceasta batalie 17.O sa te invat putina smecherie. 18.De la tine astept un raspuns 19.Sau poate smecherul din tine iar a apus? 20.Esti un om fals deci astept sa te ascult..
|
|
| Top |
|
|
Static
|
Post subject: Re: Enemy vs. Static [Battle] Posted: 24 Jun 2010, 20:54 |
|
|
|
Poti sa fii si-n direct si-n reluare, ca OTV-ul Poti sa-nghiti si pe forum si-n parcare smecleul Sunt curajos c-am acceptat? Tre sa fac o corectie Sunt milos de felul meu si-am zis: hai sa-ti dau o lectie Zici de paine, degeaba vrei sa fii pe felie ca salamul Static iti intra noaptea pe geam si-ti fute-n gura neamul Natia, familia, si-ti dau muie din picioare ca lui Danny De Vito Zici c-o iei tare din prima...da, cu asta-ai nimerit-o Si-o iei de la mine, in fine, mai bun ca tine in rime? Zici bine C-am dume sublime, tu glume infime, cine dracu te-ar vota pe tine? Hai serios, nu stii ce-s versurile, nici n-o sa stii vreodata, pizdo Cand sareai coarda, ti-am luat-o si apoi de gat ti-am intins-o Si vorbind de versuri...cand dadeam eu runde, tu nu stiai sa scrii Nasol...din plictiseala am ajuns acum sa dau battle cu copii Ce-o fi o fi, oricum castig lejer ca asta-i prost de-mpunge I-am dat 16 versuri sa-l umplu de cacat si cred ca-i ajunge.
|
|
| Top |
|
|
EnemyRecords
|
Post subject: Re: Enemy vs. Static [Battle] Posted: 24 Jun 2010, 21:00 |
|
|
|
Enemy Runda 2
1.Intra-devar amice cam ai dreptate sunt copil 2.Dar mai bine capil dect umil 3.ca tine zdreant.o vad ca nu te tine 4.Acum ar trebui sa plec 5.Deci iti trantesc in fata 6.O sa incepi sa te apleci 7.Cao tarfa grasa 8.Fiind ca semeni cu maica.ta 9.Cu curva cu care se fute toata Romania 10.Ti.am spart muia 11.Zici ca sunt pustan? 12.Tot mai bine pustan dar totusi sunt golan 13.Singurul din familia ta care a fost golan 14.Am fost eu baiete si cu mult elan 15.Te salut de noapte buna 16.Si din nou luati.as neamu-n pula
|
|
| Top |
|
|
Static
|
Post subject: Re: Enemy vs. Static [Battle] Posted: 24 Jun 2010, 21:04 |
|
|
|
Daca tot ai scris un sistem-fantoma de 3 runde fiecare, stii macar ce inseamna X si Y?
|
|
| Top |
|
|
anonim
|
Post subject: Re: Enemy vs. Static [Battle] Posted: 05 Aug 2010, 08:30 |
|
Joined: 26 Sep 2006, 16:01 Posts: 327 Location: direct de la sursa..
|
vot static, nici nu mai trebuie sa mai dai vreo runda, esti mult peste! 
|
|
| Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|